ulrika dillner.

One month

En månad kan bjuda på mycket. Upp- & nedgångar. Har ju vart så uppfylld av bibelskolan och hela alltet sedan jag började men är nere i en svacka nu. Jag tror att gud vill att jag ska kriga lite nu, att stå upp för den jag är. Att inte ge upp, utan att jag ska visa vad jag tror på och bevisa det. Hösten är här, vintern snart och humöret och energin blir påverkat... På alla. Men i år är jag så mycket mer glad och tacksam till vad jag har. Ångesten vill gärna kämpa emot mig, men wow vilket skillnad från förra året. Personligt, men även hur vardagen ser ut. Då var jag arbetslös, låg hemma och grät mostly. Ensam och olycklig.

I år har jag en fantastisk kille som jag delar mycket tid med. En som gör mig glad. Som jag kan krama och pussa på när jag känner mig ensam. Jag har en lägenhet som jag blivit så välsignad med. Jag har ett jobb att gå till. En vardag på bibelskola. Mer säker i & med mig själv! Ännu rikare med vänner och en starkare relation till min familj och tron. Dock är jag dålig på att vårda relationer med hjärtan utanför skolan, vilket jag är ledsen för men det ska bli bättre!!

Jag har under månaden sedan jag skrev sist hunnit med en del kalas. Gått en del på stan med vänner. Upptäckt nya grejer tillsammans med Karl. Vart upp till Sundsvall hos Liv. Gått på Kent. Fått kräkis. Jobbat lite grann men mostly hängt i kyrkan.

Idag har jag efter skolan haft några grymma timmar med Hanna och Olivia, för en gångs skull utanför skolan också. Handlade till en god vegmiddag, käkade choklad, drack te och spelade spel. Snackade massa skit och skrattade tills vi grät. SÅ TACKSAMT!!

Imorgon är det fredag igen. Så grymt! Sista dagen på temaveckan Apologetik i skolan. Träffa kompis efter skolan, en sväng på stan och god middag mot kvällen innan jag åker till Karl å sover där. Pannkaksfrukost väntar på lördag. Och kalas för mor min! Härliga helg!