ulrika dillner.

Regniga helgen
I fredags slutade jag 15 igen så jag tog bussen ut till svärpäronen på Lycke. Käkade god lasagne i den lilla kvällssolen innan det började mysregna lagom tills att vi skulle på teater på Tofta. Det hålls olika föreställningar varje år där, denna sommaren är det Jonas Gardells "Människor i solen". Ironisk och komisk, lite tuffa scener emellanåt, men bra spelad, b la av Alicia Vikanders mamma, lite häftigt! Kvällen avslutades i stugan som kvällar oftast gör i denna underbara familj... med svängig musik, gott vin och ostbricka!
Vaknade till ännu en regnig dag så vi blev kvar inne med böcker i händerna. Lite stugfika, värmande filtar och vila. När de skulle vidare släpptes jag av vid lägenheten, påväg upp i trapphuset doftade det korvstroganoff och så fick det bli min middag. Inte ofta jag lagar mat nu för tiden. Det är så förbannat tråkigt och äckligt, haha. Ingenting brukar bli gott när jag lagar här själv, detta blev det dock... Men är inne i någon slags period då jag blir mätt på ingenting och mår fett illa. Med det är som det är, med magproblem, inte helt lätt alltid! Bytte några ord med Karlie på tele innan jag gick och la mig för jobb på maxi halv 6 imorse. Jag och Anna åkte hem till mamma och pappa, som ska ut och resa igen. Fick god middag och hann tvätta lite arbetskläder som blåses torra av fläkten här i lilla läggan just nu.
Jag äter lite gott och testdricker en jättegod alkoholfri citronöl. Skriver morgondagens obligatoriska todo-lista. Kikar lite på netflix innan jag lägger mig på kudden. Imorgon kväll får jag besök, ska bli mysigt, mer blogg då!