ulrika dillner.

Amsterdam
Helgen bjöd på blött och kallt väder, men roliga aktiviteter. Tur det! På lördagskvällen gick vi tillsammans med de finska studenterna till en nice cocktailbar vi alla kikat in. Old style. Finklädda bartenders. Jazzig musik och coola drinkar. Vi älskade det! Sedan gick vi vidare till ett annat där vi drack en till drink, någon öl, skrattade och blev fulla.

En tripp till Amsterdam planerades så vi åkte dit dagen efter, på söndagen. Det var roligt med nytt land, mysig stad. Vi åt god mat och drack kaffe. Vi fick mer tid att lära känna varandra och vi har väldigt trevligt ihop!


Måndag idag. Vi återgick till ros-tillverkningen på praktiken igen. Åt megagod lunch i form av sushi. Alldeles för många bitar men helt galet efterlängtat. Skrattade en massa. Flisen gick hem för hon kände sig dålig men vi två satt kvar och diskuterade livet på engelska. Lärorikt på många sätt!

När jag kom innanför dörren låg sambon nerbäddad och febrig i sängen, stackarn. Jag köpte med mig vatten hem till henne då jag vet att hon hatar vattnet från kranen. Annars har jag käkat mat och tagit en promenad i det ljusa, köpte med mig oreos till sjuklingen också! Man ska skämma bort dem!
Go kväll.