ulrika dillner.

Hur tiden går

Det känns som att jag börjar ta igen livet igen. Med andra ord, ha kontakt med vänner och träffa de jag älskar som jag inte träffat på en längre tid. Att det alltid ska bli så, ledsen för det men det är mycket när man jobbar varje dag liksom. Inte alla som förstår sig på det, man orkar faktiskt inte varje dag när man jobbar nästan hela veckor med ett slitigt yrke dessutom. Dock har jag ju underbara kollegor som gör mig lycklig. Speciellt vissa som jag vill behålla resten av livet, det är fantastiskt.

Hade en bra vecka förra veckan, svårt att hinna med allt, så mycket som händer samtidigt just nu men det är gött ändå. Det närmar sig pluggtider nu, själv börjar jag 29onde så det blir färre och färre jobbdagar fram tills mitt höstschema kommer. Jobbar två dagar denna veckan, praise the lord. Har det någonsin hänt, haha. Så i måndags hjälpte pappa mig att flytta ut Jakobs sista grejer ur lägenheten, åkte med hem, fick middag och sov i min gamla säng. Vart hemma 3 gånger på 1 månad kanske, känns lite konstigt men jag trivs i min lilla lägenhet som jag nu kommer få tid till att göra färdig. Så himla skönt.

Igår träffade jag Jakob, vi var iväg och handlade nytt täcke, lakan, förvaringslådor och dammsugare till mig. Så nu ska jag ta ett riktigt städ i lägenheten innan jag börjar inreda med lite nya prylar. Kul! Efter det träffade jag både fika och fanny i slottsskogen, två efterlängtade själar. Så himla mysigt! Efter det gick jag med Julia på norlie & kkv på kungstorget i gbg, då Göteborgs kulturkalas har börjat denna veckan.

Imorse gick jag ner i shorts & linne till surdegsbageriet här i Kungälv och köpte frukost. Så gött! Nu ska jag träffa Julia för en promenad i solen och lunch innan hon börjar jobba. Hem till päronen och käka middag innan Silvana imam spelar i gbg ikväll. Sjukt taggad!

Bloggar mer, händer grejer i helgen! Längtar så!